2014. április 13., vasárnap

Hogyan lettem üzenetfestő?

Fiatal korom óta éreztem, hogy valamit várok és keresek. 

Hosszú évek spirituális-ezoterikus kutakodása-tanulmányai (agykontroll, szellemgyógyászat, angyalterápia, transzcendentális meditáció TM, drágakőjóslás, pránanadi, önismereti lélekharmonizáló tréning stb.) és tapasztalásai után, váratlanul kezdtem el közvetíteni az égi üzeneteket a "fátyol" másik oldaláról. 

Az évekig tartó felkészülés után, 2012 tavaszán határozott üzenetként/sugallatként kaptam meg segítőimtől-szellemi vezetőimtől, hogy festéssel tudom közvetíteni a személyre szóló isteni üzenetet az emberek felé. Ezzel a képességgel segítek, hogy megoldást találjanak az őket foglalkoztató problémákra. 

Csodálatos érzés megtapasztalni, mikor egy-egy festmény megtalálja gazdáját és működésbe lendül vagy egy megrendelésre készült kép gyógyítani kezd színeivel, szimbólumaival és a beléje kódolt gyógyító univerzumi energiával.

Festményeim kétféle módon születnek: megrendelésre, vagy személyes ihletre, amikor a lelkemben megszületik egy érzés, melyet azonnal meg kell festenem. Utóbbiak megalkotásuk után találnak gazdára.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése